PROJEKTOVANJE & INŽENJERING

Projektovanje & Inženjering Arhitektonsko – Građevinskih, Elektro i Mašinskih radova po sistemu “ključ u ruke” u skladu sa najvišim zahtevima struke.

Takođe, obezbeđujemo integrisana i inteligentna rešenja u oblasti Energetske Efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije u zgradama, kućama i poslovnim objektima svih vrsta i namena, osiguravajući postizanje energetskih ciljeva.

Posebno želimo da izdvojimo;

Termotehničke instalacije svih tipova i veličina
Projektovanje, Izrada i Održavanje Magistralnih vrelovoda, Kompaktnih toplotnih podstanica kapaciteta 15kW-1500kW; Centralnih i Lokalnih kotlarnica, Primarnih i sekundarnih gasovoda prirodnog gasa, Klimatizacija objekata.

Hidrotehnički objekti i instalacije
Hidrantske mreže, Spoljne i unutrašnje instalacije vodovoda i kanalizacije i sanitarno opremanje objekata; Magistralne i priključne instalacije atmosferske i fekalne kanalizacije u i van naseljenih mesta, kao i za objekte svih vrsta i namena

Energetska Efikasnost i izrada
Energetskih pasoša Integrisana i inteligentna rešenja za postizanje energetskih ciljeva u objektima svih vrsta i namena, uz široku primenu obnovljivih izvora energije

Bazeni, Saune i Wellness centri
Projektovanje, izgradnja, renoviranje. U zavisnosti od vaših potreba i želja u mogućnosti smo da izvedemo najrazličitija rešenja koja će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih gostiju.

Čelične konstrukcije i čelična bravarija
Projektovanje, Izrada, Transport i Montaža univerzalnih montažnih čeličnih hala i konstrukcija za industrijske objekte, skladišta, sportske dvorane, TNG pumpne stanice,… kao i sve druge objekte svih vrsta i veličina.

Takođe proizvodimo platforme, mostove za cevovode, noseće konstrukcije mašina, transportnih sistema i skladišnih Sistema, kao i bravarske elemente i gotove proizvode. Zavarivanje vrše atestirani zavarivači u skladu sa najvišim standardima struke i po SRPS ISO 3834-2 standardima


PetroSOLAR

PetroSOLAR